Timstor_logo christmas creations

Kerstversiering voor bedrijven bij onze groothandel

Timstor is dé specialist op gebied van kerstversiering en bijgevolg de ideale groothandel om allerhande kerstdecoratie in grote oplages te kopen. We hebben meer dan 2000 verschillende artikelen van decoratie voor Kerstmis. Bijgevolg valt er veel te ontdekken in onze grote verscheidenheid aan productcategorieën. De kerstversiering in onze groothandel varieert van traditioneel naar actuele trends. We doen dit voornamelijk zodat u als winkel uiteenlopende decoratie kunt inkopen voor kerst. Consumenten die versiering kopen voor Kerstmis nemen elk jaar toe. Bovendien verwachten ze elk jaar opnieuw iets spectaculairder. Gelukkig zijn wij bij Timstor gelegen te Arendonk, dichtbij Turnhout, hier echte experts in.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op   Facebook, Instagram en LinkedIn  

Opening showroom

Vanaf 17 januari 2024 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2024 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Carol Singers

Een grote variatie aan kerstversiering in onze groothandel nabij Turnhout

Zoals hierboven vermeld, is het kopen van kerstdecoratie niet zomaar even enkele uren winkelen. De consument maakt er in de huidige markt een uitstap met het gezin van. Want wie wil nu niet even onbezonnen enkele uurtjes rondwandelen in een kerstoase? Elk kerstseizoen gaat onze groothandel met een nieuwgevonden passie op zoek naar de kerstversiering met de grootste wowfactor. Bijgevolg kunt u, wanneer u met ons als kerstspecialist samenwerkt, uw klanten de meest betoverende versiering aanbieden voor Kerstmis.

Magische kerstdecoratie kopen bij ons bedrijf

Ons kerstgespecialiseerd bedrijf biedt feestelijke versiering voor uw zaak aan die een magische ervaring creëert voor en tijdens Kerstmis. Het aanbod aan kerstversiering bestaat bij onze groothandel uit meer dan 2000 stuks en omvat items zoals:

  • Kerstmannen
  • Notenkrakers
  • Verlichte taferelen
  • Muziekdozen
  • Engelen
  • Kerstgeïnspireerde straatlantaarns

Naast veel verschillende figuren aan versiering voor Kerstmis beschikken we ook over verschillende materialen. Onze groothandel biedt metalen kerstversiering aan die ware blikvangers zijn en die geschikt zijn voor de kleurliefhebbers onder ons. Maar ook het kopen van houten kerstdecoratie brengt een vleugje warmte en karakter met zich mee. Vervolledig uw kerstaanbod met Kerstmis decoratie van Timstor!

Breng de feestsfeer naar uw klanten door bij ons kerstdecoratie te kopen

Breng tijdens de donkere winterdagen het licht in huis voor kerst met een verlicht rendier als decoratie. Natuurlijk hebben we nog een ruime keuze aan allerlei verlichting. Timstor hecht belang aan een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u voor uw winkel unieke kerstdecoratie online kopen aan een schappelijke prijs? Ons kerstbedrijf helpt graag uw gewenste decoratie voor kerst vinden. De nieuwsgierigen onder jullie verwijzen we graag door naar onze volledige collectie. Heeft u vragen of suggesties? Geef ze dan gerust door via info@timstor.com of via +32 (0) 14 67 34 61.