Timstor - import and export Christmas decorations

Houten kerstdecoratie met karakter

Wilt u houten kerstdecoratie toevoegen aan uw assortiment? Bij Timstor te Arendonk, dichtbij Turnhout, beschikken we over verscheidene items gemaakt van hout. Dit type decoratie zorgt voor sfeer en karaktervolle kerstdagen. Zo vindt u onder andere prachtig gemaakte notenkrakers of dieren in een wonderbaarlijk kerstthema. Naast de kwaliteit van onze houten kerstdecoratie is de afwerking adembenemend. Het zijn echte blikvangers als u het ons vraagt.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op   Facebook, Instagram en LinkedIn  

Opening showroom

Vanaf 14 februari 2023 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2023 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Onze website

  Met veel plezier stellen wij u onze website voor die een overzicht geeft van ons gamma. Wenst u een bestelling te plaatsen dan kan u dit in de Timstor Shop doen.  Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u een geregistreerde Timstor klant zijn. Bent u...

Christmasworld Frankfurt, Duitsland

3 - 7 februari 2023 Hall 4.1 - Stand E30

Festivity / Homi Milaan, Italië

26 - 29 januari 2023 Hall 14P - Stand E04 E08 H03 H07

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Voeg  houten kerstdecoratie toe aan uw kerstassortiment

Onze groothandel in kerstversiering draagt een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Onze missie is om elk jaar opnieuw een sterk assortiment te presenteren dat iedereen omver blaast. De kerstdorpen die steeds populairder worden, zijn bij ons reeds lange tijd één van de meest verkochte items. Het aanbod in onze kerstwinkel wordt echter elk feestseizoen alsmaar groter. Het zijn stuks die iets verder verwijderd liggen van traditie en die echt inspelen op de gezellige sfeer rond Kerstmis. Onze houten kerstdecoratie hoort daar ongetwijfeld ook bij.

Kom langs in onze showroom

Brengt u onze showroom graag eens een bezoek om het gehele assortiment, waaronder de houten kerstdecoratie, eens van dichtbij te bekijken? Maak dan uw afspraak via ons contactformulier en wij verwelkomen u graag met open armen in onze persoonlijke kerstwereld. Uiteraard staan we ook steeds paraat om uw vragen te beantwoorden indien u ons deze bezorgt via het e-mailadres info@timstor.com. Belt u ons liever op met uw vragen? Ook telefonisch staan we tot uw dienst op het nummer +32 (0) 14 67 34 61.