Timstor_logo christmas creations

Houten kerstdecoratie met karakter

Wilt u houten kerstdecoratie toevoegen aan uw assortiment? Bij Timstor te Arendonk, dichtbij Turnhout, beschikken we over verscheidene items gemaakt van hout. Dit type decoratie zorgt voor sfeer en karaktervolle kerstdagen. Zo vindt u onder andere prachtig gemaakte notenkrakers of dieren in een wonderbaarlijk kerstthema. Naast de kwaliteit van onze houten kerstdecoratie is de afwerking adembenemend. Het zijn echte blikvangers als u het ons vraagt.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Ook in de zomer bent u van harte welkom in onze showroom waar u onze kerstcollectie 2024 en meer kunt bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Voeg  houten kerstdecoratie toe aan uw kerstassortiment

Onze groothandel in kerstversiering draagt een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Onze missie is om elk jaar opnieuw een sterk assortiment te presenteren dat iedereen omver blaast. De kerstdorpen die steeds populairder worden, zijn bij ons reeds lange tijd één van de meest verkochte items. Het aanbod in onze kerstwinkel wordt echter elk feestseizoen alsmaar groter. Het zijn stuks die iets verder verwijderd liggen van traditie en die echt inspelen op de gezellige sfeer rond Kerstmis. Onze houten kerstdecoratie hoort daar ongetwijfeld ook bij.

Kom langs in onze showroom

Brengt u onze showroom graag eens een bezoek om het gehele assortiment, waaronder de houten kerstdecoratie, eens van dichtbij te bekijken? Maak dan uw afspraak via ons contactformulier en wij verwelkomen u graag met open armen in onze persoonlijke kerstwereld. Uiteraard staan we ook steeds paraat om uw vragen te beantwoorden indien u ons deze bezorgt via het e-mailadres info@timstor.com. Belt u ons liever op met uw vragen? Ook telefonisch staan we tot uw dienst op het nummer +32 (0) 14 67 34 61.