Timstor - import and export Christmas decorations

Collectie

 

Timstor heeft meer dan 2000 kerstartikelen in haar collectie. Deze zijn onderverdeeld in productcategorieën : kerstmannen, notenkrakers, water spinning, dieren, Carol singers, collector items, taferelen, nativity, decoratie, lantaarns, ​verlichting, speelgoed, engelen en gadgets.

Van dansende kerstmannen over notenkrakers tot zelfs kerst-geïnspireerde straatlantaarns, alles vind je in onze collectie!

Kerstmannen

Kerstmannen

Ontdek onze prachtige kerstmannencollectie. Onze vrolijke kerstmannen zijn er in alle soorten en maten, van traditionele kerstmannen tot kerstmannen op ski’s. Ze dragen weelderige kostuums, hebben stralende gezichtjes en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, met een fantastisch oog voor detail.

“Vergeet niet ons ruime aanbod van kerstmannen in de aanbieding te bekijken!”

 

Notenkrakers

Notenkrakers

Welkom in de kleurrijke wereld van onze decoratieve notenkrakers. Elke notenkraker heeft een mooie glans en is met liefde gemaakt, in materialen variërend van polystone tot hout. Sommige notenkrakers hebben zelfs feestelijke lichtjes! Onze kleinste notenkrakers zijn prachtig in de kerstboom, terwijl de grootsten meer dan 2 meter hoog boven alles uittoren.

“Deze grootse collectie is dé trend deze kerst.”

Water spinning

Water spinning

Breng de sfeer van een echte witte kerst in huis met onze water spinning: niet alleen verkrijgbaar in de traditionele bolvorm, maar ook in de vorm van een geschenkdoos, telefooncel, tv, wekker, auto, trein of vrachtwagen. De traditionele of rustieke voorstellingen zijn met zorgvuldig vakmanschap gemaakt en zijn een prachtige weergave van de kerstambiance. Ledlichtjes en animaties dragen bij aan de winterwarmte.

“Water spinning in alle vormen zijn echte publieksfavorieten.”

Dieren

Dieren

Zo schattig! Deze enorme collectie brengt u zachtverlichte herten, pinguïns en ijsberen, bevederde zwanen, fonkelende uilen en bonten herten in een groot scala aan houdingen en maten. Laat u charmeren door ons wijde aanbod aan rendieren, magnifiek afgewerkt in schitterende materialen.

“Al onze dieren worden gemaakt van de beste kwaliteit plastic, namaakbont, Ice, polystone en stof.”

Carol Singer Set

Carol singers

Deze hartverwarmende, unieke collectie van 4 carol singers​ is verkrijgbaar in 3 maten. Laat uw stembanden inspireren! De zangers zijn gemaakt met een fantastisch oog voor detail en zijn luxueus aangekleed in goud, zilver of rood.

Collector Items

Collector items

Laat u betoveren door de speelgoedwinkel, de tv en de vrachtwagens! Ze zijn gemaakt met aandacht voor de kleinste details: ontdek zelf de precisie van de animaties, de verlichting en de prachtige materialen.

Christmas Scenes

Taferelen

Wentel uzelf in kerstnostalgie met een wandeling door onze taferelencollectie. Wij zijn de nr. 1 specialist in kerstlandschappen, met bewegende onderdelen en geanimeerde figuren, muziek en ledlichtjes. Ons unieke assortiment bevat landschappen met sneeuwpoppen, kerstbomen en kerstballen, huisjes en kerken, allemaal gemaakt met precisie en oog voor detail.

“In deze oneindige collectie van kerstlandschappen is er voor ieder wat wils.”

Nativity

Nativity

Houd vast aan traditie met een kerststal of kerstset. Onze nativity collectie is luxueus afgewerkt en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Christmas decoration

Decoratie

Om de laatste hand aan uw decoratie te leggen of om uw hele huis klaar te maken voor kerst. De sfeermakers in deze collectie zijn de kerstkransen met verschillende kleuren kerstballen, kandelaars en delicate artikelen in acryl, een wijd assortiment aan ornamenten, muziekdoosjes, versierde kerstbomen, etc.

Sneeuw lantaarns

Snowing

Verlicht de donkerste dagen van het jaar met onze decoratieve lantaarns in zwart, wit, zilver en brons. Kies uit hangende, staande en tafellantaarns. U zult worden betoverd door de snoezige scènes in deze sneeuwlantaarns met zachte ledverlichting.

 

Kerstverlichting

Verlichting

Ontdek onze grote verlichtingscollectie voor binnen en buiten. Van ledborden die u een ‘Merry Xmas’ wensen tot decoratieve sleeën, rendieren en sneeuwpoppen: verlichting geeft altijd een bijzonder effect. Prachtige sets van lichtgevende geschenkdozen, bloemenslingers en dennenappels in verschillende kleuren leggen de laatste hand aan uw kerstversiering. Kijk naar boven om onze silhouetlampen met ledlampjes en onze lichtgevende gouden bomen te zien. Kijk naar beneden en ontdek onze lichtgevende vloertegels.

Kerstspeelgoed

Speelgoed

Snoezige knuffelbare kerstspeeltjes, leuke spellen en een kersttrein die loopt op batterijen!

Voor in de sok.

Kerst Engelen

Engelen

Onze prachtig gedetailleerde, unieke en glamoureuze engelen kunnen bewegen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Deze verfijnde collectie is verkrijgbaar met of zonder ledlampjes om de engelengezichtjes en glinsterende vleugels te verlichten.

 

Kerstgadgets

Gadgets

Breng het feestje op gang met sprankelende en muzikale kerstmutsen, -spelden en -oorbellen en sneeuwpop- en rendierhaarbanden. Doe iedereen wat leuks aan, inclusief de hond, met schattige kerstmanoutfits voor honden en maak de kerstgekte compleet met decoratieve deurmatten en toiletdeksels.

“Plezier voor iedereen met onze maffe kerstgadgets.”