Timstor_logo christmas creations

Collectie

 

Timstor heeft meer dan 2000 kerstartikelen in haar collectie.

Deze zijn onderverdeeld in productcategorieën : taferelen, kerstmannen, notenkrakers, glasvezel, peperkoek, gnomen, Carol singers, engelen, elfen, nativity, metaal, decoratie, sneeuwende artikelen, ​verlichting, dieren en gadgets.

Van dansende kerstmannen over notenkrakers tot zelfs kerst-geïnspireerde straatlantaarns, alles vind je in onze collectie!

Taferelen

Taferelen

Wentel jezelf in kerstnostalgie en maak een wandeling door onze taferelencollectie. We zijn de N°1 specialist in kerstdorpen, kersthuisjes en draaimolens.  Het merendeel van onze taferelen hebben bewegende onderdelen, geanimeerde figuren, muziek en ledlichtjes.

“In onze enorm brede collectie is er zeker voor ieder wat wils.”

Kerstmannen

Kerstmannen

Ontdek onze prachtige kerstmannencollectie. Onze kerstmannen met vrolijke gezichten zijn er in alle soorten en maten, van de traditionele kerstman in polystone tot kerstpoppen in stof. 

“Ze dragen prachtige kostuums en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen, met oog voor detail.”

 

Notenkrakers

Notenkrakers

Welkom in de kleurrijke wereld van onze notenkrakers die al een aantal jaren een belangrijk onderdeel zijn van onze collectie. Elke notenkraker heeft een mooie glans. Materialen variëren van polystone tot hout.

“Sommige notenkrakers hebben ook verlichting!”

Glasvezel

Glasvezel

Deze beelden zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit, speciaal voor gebruik buiten. Ook hebben deze grote beelden licht en sommigen zelfs beweging en muziek. 

“Deze items van glasvezel vormen zeker en vast een mooie binnenkomer in elke ruimte.”

Peperkoek

Peperkoek

Ons nieuwste thema en zeker een aanrader. Een variatie van koekjes en snoepjes in polystone, stoffen poppen en metalen artikelen en dit vooral in de typische roze pastel kleuren. 

“Deze collectie is een echte trend voor Kerst 2022”

Gnomen

Gnomen

Wil je eens iets anders proberen dan een traditionele kerstman?  Dan hebben we ook gnomes in onze collectie.  Met hun neus en baard zorgen deze poppen voor een grappige maar ook schattige noot!

“Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, sommigen zelfs met lichtjes!”

Carol Singers

Carol singers

De traditionele Carol familie gaat al enkele jaren mee in onze collectie en blijft voor velen tot de verbeelding spreken. De stoffen versie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

“Ze zijn luxueus en vormen een mooi decoratief koor!”

Kerst Engelen

Engelen

Onze prachtige gedetailleerde engelen, met microfiber in de bewegende vleugels, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen.

“Ook de andere engelen in onze collectie spreken tot de verbeelding en laten je verder dromen.”

 

Elfen

Elfen

Een kleurrijke collectie van de beste helpers van de kerstman, in verschillende maten en vormen.

“Traditioneel met felgekleurde kleding, schattige gezichtjes, puntoren en schoenen met een krul.”

Kerststal of Kerstset

Nativity

Houd vast aan traditie met een kerststal of kerstset. Onze nativity collectie is luxueus afgewerkt en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Metaal

Metaal

Amerikaanse brievenbussen met een mooie print, rood-groene cadeau’s of een grote verlichte slee.

“Deze collectie in metaal is zeker een aanrader als je van kleur houdt. Zeer kwalitatief en decoratief!”

Decoratie

Decoratie

Om de laatste hand aan uw decoratie te leggen of om uw hele huis klaar te maken voor kerst.

“In dit brede assortiment kan je allerlei soorten kerstdecoratie vinden, van kussens met kerstmotief tot ornamenten, polystone beeldjes etc.”

Sneeuwende items

Sneeuwende artikelen

Breng de sfeer van een witte kerst in huis met deze sneeuwende items. Van onze decoratieve sneeuwende lantaarns tot de brede collectie waterballen met glittersneeuw. De traditionele of rustieke modellen zijn met zorgvuldig vakmanschap gemaakt en zijn een prachtige weerspiegeling van de kerstsfeer.

“Ledlichtjes en sneeuwende glitters dragen bij aan de winterwarmte.”

Verlichting

Verlichting

Ontdek onze collectie voor binnen en buiten. Van mooie sfeervolle cadeauxboxen, verlichte bloemenkransen en kacheltjes met sfeervol vuur voor binnen, tot grote verlichte bomen of frames voor buitengebruik.

“Voor ieder wat wils!”

Dieren

Dieren

Zo schattig! Deze uitgebreide collectie brengt je verlichte herten, stoffen beren, polyhondjes in verschillende uitvoeringen en zo veel meer.

“Laat je charmeren door mooi afgewerkte dieren die je zo mee naar huis wil nemen.”

Kerstgadgets

Gadgets

Breng het feestje op gang met fonkelende of traditionele kerstmutsen.  Laat ook de huisdieren meevieren in een grappig kerstpakje. De kerstsokken met print zorgen voor een extra leuke toets maar zeker ook voor het nodige comfort!

“Plezier voor iedereen met onze maffe kerstgadgets.”