Timstor_logo christmas creations

Kerstdecoratie voor uw winkel

Bent u op zoek naar magische stuks om het assortiment aan kerstdecoratie in uw winkel uit te breiden? Dan zit u bij Timstor uit Arendonk, dichtbij Turnhout, goed. Onze collectie aan kerstitems is zeer ruim en gevarieerd. Van zeer traditionele kerstversiering tot de huidige trends in kerstdecoratie, onze winkel heeft het allemaal. Onze groothandel verwelkomt u dus graag op afspraak in onze showroom om uw kerstaanbod te verrijken.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Vanaf 17 januari 2024 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2024 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Carol Singers

Met onze kerstdecoratie verrijkt u het assortiment in uw winkel

Onze ware missie is de best mogelijke ervaring creëren voor de consument door geweldige kerstversiering aan te bieden voor uw winkel. Dit doen we aan de hand van een sterke, betaalbare selectie aan te bieden die kwaliteit en magie uitstraalt. Het kerstgerief dat u bij ons terugvindt, bestaat onder andere uit:

  • Kerstdorpen
  • Kersthuisjes
  • Kerstkransen

En zo veel meer kerstdecoratie die ongetwijfeld een plek verdient in uw winkel. Voor de consument is winkelen tijdens de feestdagen een uitstap. Met ons uitgebreid assortiment creëert u adembenemende bezienswaardigheden. Onze houten notenkrakers zijn kunstwerken die hun taak als blikvanger goed begrepen hebben.

Investeer in de kerstversiering voor uw winkel

Koop de kerstversiering voor uw winkel op ons online platform. Denk er wel aan dat alleen geregistreerde klanten hier toegang tot hebben. Onze gehele collectie bevat ongetwijfeld enkele verrassende items, dus neem zeker eens een kijkje. Heeft u vragen voor ons kerstteam? U kunt bij ons terecht door een e-mail te sturen naar info@timstor.com of door ons even op te bellen op het nummer +32 (0)14 673 461.