Timstor - import and export Christmas decorations

Kerstdecoratie voor uw winkel

Bent u op zoek naar magische stuks om het assortiment aan kerstdecoratie in uw winkel uit te breiden? Dan zit u bij Timstor uit Arendonk, dichtbij Turnhout, goed. Onze collectie aan kerstitems is zeer ruim en gevarieerd. Van zeer traditionele kerstversiering tot de huidige trends in kerstdecoratie, onze winkel heeft het allemaal. Onze groothandel verwelkomt u dus graag op afspraak in onze showroom om uw kerstaanbod te verrijken.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op   Facebook, Instagram en LinkedIn  

Opening showroom

Vanaf 14 februari 2023 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2023 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Onze website

  Met veel plezier stellen wij u onze website voor die een overzicht geeft van ons gamma. Wenst u een bestelling te plaatsen dan kan u dit in de Timstor Shop doen.  Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u een geregistreerde Timstor klant zijn. Bent u...

Christmasworld Frankfurt, Duitsland

3 - 7 februari 2023 Hall 4.1 - Stand E30

Festivity / Homi Milaan, Italië

26 - 29 januari 2023 Hall 14P - Stand E04 E08 H03 H07

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Carol Singers

Met onze kerstdecoratie verrijkt u het assortiment in uw winkel

Onze ware missie is de best mogelijke ervaring creëren voor de consument door geweldige kerstversiering aan te bieden voor uw winkel. Dit doen we aan de hand van een sterke, betaalbare selectie aan te bieden die kwaliteit en magie uitstraalt. Het kerstgerief dat u bij ons terugvindt, bestaat onder andere uit:

  • Kerstdorpen
  • Kersthuisjes
  • Kerstkransen

En zo veel meer kerstdecoratie die ongetwijfeld een plek verdient in uw winkel. Voor de consument is winkelen tijdens de feestdagen een uitstap. Met ons uitgebreid assortiment creëert u adembenemende bezienswaardigheden. Onze houten notenkrakers zijn kunstwerken die hun taak als blikvanger goed begrepen hebben.

Investeer in de kerstversiering voor uw winkel

Koop de kerstversiering voor uw winkel op ons online platform. Denk er wel aan dat alleen geregistreerde klanten hier toegang tot hebben. Onze gehele collectie bevat ongetwijfeld enkele verrassende items, dus neem zeker eens een kijkje. Heeft u vragen voor ons kerstteam? U kunt bij ons terecht door een e-mail te sturen naar info@timstor.com of door ons even op te bellen op het nummer +32 (0)14 673 461.