Timstor_logo christmas creations

Ons kwalitatief kerstgerief

Breid het assortiment van uw zaak uit met het kerstgerief dat wij aanbieden bij Timstor. Onze collectie bruist van de kerstsfeer en varieert tussen de traditionele en huidige stijl. We staan voornamelijk bekend om onze karaktervolle kersthuisjes en -dorpjes. De populariteit van kersttaferelen neemt meer en meer toe. Bovendien wordt de consument elk jaar enthousiaster. Met gevolg verwachten ze altijd meer. Speel samen met Timstor in op de noden van de klant op een originele en sfeervolle manier.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Ook in de zomer bent u van harte welkom in onze showroom waar u onze kerstcollectie 2024 en meer kunt bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Carol Singers

Bekijk ons breed assortiment aan kerstgerief

Onze groothandel in kerstversiering helpt u en uw zaak graag een sterk kerstassortiment creëren. Naast de traditionele versiering, zoals de kerstdorpen en kerstmannen, vindt u bij ons onder andere ook de volgende items terug:

  • Notenkrakers
  • Elfen
  • Engelen
  • Metalen versiering
  • Verlichting

Laat u verrassen door onze volledige collectie en plaats de bestelling voor uw kerstgerief online.

Contacteer ons voor meer informatie

De kerstversiering die u terugvindt in onze winkel, gelegen te Arendonk nabij Turnhout, charmeert en brengt iedereen volkomen in de kerstsfeer. Wilt u het kerstgerief aanvullen met bepaalde items uit ons aanbod? Plaats uw bestelling online. Maar denk eraan dat alleen geregistreerde klanten bij Timstor kunnen winkelen. Bent u nog geen klant bij onze groothandel? Registreer moeiteloos online. Heeft u nog vragen over ons kerstgerief of werkwijze? Aarzel niet om ons te contacten door een e-mail te sturen naar info@timstor.com. Ook telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer +32 (0)14 673 461.