Timstor - import and export Christmas decorations

Kerstdorpen kopen

Wenst u een uitbreiding voor uw kerstdorpen te kopen? Onze dorpen variëren van adembenemende bescheidenheid tot impressionante taferelen. Zo vindt iedere consument iets naar wens in onze zaak gelegen te Arendonk nabij Turnhout. De kerstdorpen die u bij Timstor kunt kopen, beschikken vaak over animatie, muziek en lichtjes. Zo functioneren ze als sterk entertainment en een nog sterkere sfeermaker.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Opening showroom

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om zowel de bestaande als de nieuwe collectie voor te stellen.  Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken  

Onze website

  Met veel plezier stellen wij u onze website voor die een overzicht geeft van ons gamma. Wenst u een bestelling te plaatsen dan kan u dit in de Timstor Shop doen.  Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u een geregistreerde Timstor klant zijn. Bent u...

Christmasworld Frankfurt, Duitsland

3 - 7 februari 2023 Verdere info volgt

Festivity / Homi Milaan, Italië

26 - 29 januari 2023 Verdere info volgt

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Carol Singers

Kerstdorpen kopen, doet u bij onze kerstgroothandel

Dompel uzelf onder in onze wereld van kersttaferelen. Zo kunt u kerstdorpen, adembenemende kersthuisjes en zelfs draaimolens kopen bij Timstor. Ons kerstmateriaal heeft als doel om uw cliënteel te laten wegdromen dankzij de animatie, muziek en de lichtjes. Als u kerstdorpen wilt kopen en toevoegen aan uw huidig assortiment, zullen het ongetwijfeld blikvangers worden. Bij Timstor dragen we de prijs-kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel. Bij ons kerstbedrijf doen we dus ons uiterste best om u een ruim aanbod aan kwalitatieve en betaalbare kerstversiering aan te bieden.

Registreer uw zaak in onze database

Wilt u online onze ruime collectie bezichtigen? Dan vragen we u vriendelijk om uw zaak te registreren in onze database. Alleen geregistreerde klanten hebben namelijk toegang tot ons winkelplatform. Is er iets niet helemaal duidelijk voor u? Stuur dan een e-mail naar onze kerstelfjes via het e-mailadres info@timstor.com en zij helpen u met veel plezier. Heeft u dringend een antwoord nodig? Aarzel dan niet om ons op te bellen op het nummer +32 (0) 14 67 34 61.