Timstor_logo christmas creations

Kersthuisjes beschikbaar bij onze groothandel

De kersthuisjes die deel uitmaken van de collectie bij onze groothandel gelegen te Arendonk, dichtbij Turnhout, brengen de geest van Kerstmis naar uw kerstwinkel. Ze omvatten de gezelligheid van de knusse feestdag dankzij hun animaties, lichtjes en de jolige kerstmuziek. Ze bieden de mogelijkheid om de klant even helemaal te laten wegdromen bij de rokende schoorsteen. Onze groothandel beschikt over een ruim aanbod aan karaktervolle kersthuisjes die net uit een sprookje komen. Complementeer uw bestaand assortiment met de magische kersthuisjes van Timstor.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Ook in de zomer bent u van harte welkom in onze showroom waar u onze kerstcollectie 2024 en meer kunt bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Karaktervolle kersthuisjes te verkrijgen in onze groothandel

Het winkelen voor kerstdecoratie is elk jaar iets waar iedereen naar uitkijkt. We tellen zelfs met vol enthousiasme af. Dit is voor de consument niet anders, want de magie rond Kerstmis is een uniek gevoel dat iedereen najaagt. De kerstgoederen, waaronder de kersthuisjes, van onze groothandel leveren de consument een warm en knus gevoel op. De klant verwacht echter elk jaar dat tikkeltje meer spektakel en ons kerstbedrijf gaat hier steeds fervent naar op zoek. Wilt u een echt impressionant aanbod voorschotelen? Overweeg dan de kerstdorpen van Timstor. Ze dragen de magie van de kersthuisjes, maar dan in grotere schaal.

Contacteer ons voor al uw kerstvragen

Komt u graag eens langs om onze volledige collectie  van dichtbij te bekijken in onze showroom? De details van de kersthuisjes komen helemaal tot hun recht tijdens uw bezoek aan onze groothandel. Heeft u bijkomende vragen over onze kersttaferelen? Stuur een e-mail naar info@timstor.com of bel naar +32 (0)14 67 34 61. Ons kerstteam staat met enthousiasme klaar om u de nodige assistentie te bieden.