Timstor - import and export Christmas decorations

Bestel uw kerstversiering online

Ons kerstbedrijf uit Arendonk, gelegen nabij Turnhout, biedt u de mogelijkheid om de kerstversiering voor uw winkelaanbod online te bestellen. Ons ruim assortiment bestaat uit verscheidene kerstfiguren in verschillende groottes, kleuren en materialen. Dit doen we om een ruime variatie aan te bieden zodat u steeds nieuwe stijlen kunt ontdekken.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op   Facebook, Instagram en LinkedIn  

Opening showroom

Vanaf 14 februari 2023 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2023 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Onze website

  Met veel plezier stellen wij u onze website voor die een overzicht geeft van ons gamma. Wenst u een bestelling te plaatsen dan kan u dit in de Timstor Shop doen.  Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u een geregistreerde Timstor klant zijn. Bent u...

Christmasworld Frankfurt, Duitsland

3 - 7 februari 2023 Hall 4.1 - Stand E30

Festivity / Homi Milaan, Italië

26 - 29 januari 2023 Hall 14P - Stand E04 E08 H03 H07

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Carol Singers

Plaats uw bestelling voor kerstversiering moeiteloos online

Bij ons kerstbedrijf dragen we de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. Tegelijkertijd proberen we bij Timstor kwaliteit te binden aan schappelijke prijzen. Zo kunt u met een gerust hart online uw bestelling plaatsen voor kerstversiering. Ons kerstmateriaal barst van de kerstsfeer en gezelligheid. Dankzij onze ruime selectie vindt u gegarandeerd iets naar uw wens. Naast kerstfiguren ter decoratie vindt u bij ons ook kerstkransen. Onze selectie van kerstkransen is gevarieerd en ook dit kerstsymbool is bij ons verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren.

Kom langs in onze showroom voor u bestelt

Bent u geen fervente online shopper en bekijkt u de kerstversiering graag van dichtbij? U bent meer dan welkom in onze showroom waar we u zowel de bestaande als de nieuwe collectie met enthousiasme voorstellen. Heeft u vragen over ons aanbod aan kerstversiering alvorens u een online bestelling plaatst? U kunt steeds een e-mail sturen naar info@timstor.com en ook telefonisch zijn we bereikbaar op het nummer +32 (0) 14 67 34 61.