Timstor_logo christmas creations

Kerstkrans kopen

De gemiddelde consument zal elk jaar een kerstkrans kopen als decoratie. Natuurlijk is dit type versiering alom gekend bij velen. Het heeft echter sinds zijn origine al veel verschillende soorten gekend. De traditioneel groene kerstkrans voldoet niet altijd aan de verwachtingen van de koper. Tegenwoordig bestaan ze in verschillende kleuren en materialen, zodat de klant niet elk jaar opnieuw een krans hoeft te kopen. Bij Timstor uit Arendonk, gelegen dichtbij Turnhout, is dit zeker niet anders en bieden we dus met gevolg verschillende soorten kransen aan.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Vanaf 17 januari 2024 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2024 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Vervolledig uw aanbod door een unieke kerstkrans te kopen

Onze kerstgroothandel zoekt elk jaar opnieuw de leukste items uit, waaronder kerstkransen. Ze bestaan in kleuren zoals wit, goud, zilver en uiteraard het traditionele groen. Dus wilt u een uitzonderlijke kerstkrans kopen om uw assortiment te verrijken? Laat onze selectie u aangenaam verrassen! Over traditie gesproken: kersthuisjes zijn ook al ettelijke jaren een populaire keuze van decoratie. Vaak zijn ze verlicht en geanimeerd, wat zorgt voor het nodige entertainment en gezelligheid. Dit en meer vindt u bij Timstor terug!

Vraag ons om hulp in uw kerstzoektocht

Bent u op zoek naar een specifieke kerstkrans die u wilt kopen om uw aanbod te vervolledigen? Dan moedigen we u aan om ons online assortiment aan kerstversiering te bekijken. Vindt u niet wat u zoekt? Stuur dan een e-mail naar info@timstor.com en wij bekijken het voor u! Wenst u, naast een kerstkrans, nog andere kerstitems aan te kopen? U vindt onze complete kerstcollectie online en u kunt ook steeds langskomen in onze showroom om het aanbod van dichtbij te bewonderen.