Timstor_logo christmas creations

Sfeervol verlicht rendier

Maakt een verlicht rendier reeds deel uit van het aanbod in uw zaak? Dan weet u dat het een waar succes is als kerstversiering. Een kerstitem met verlichting heeft die extra magische factor en is simpelweg een ware blikvanger. Aan een schappelijke prijs vindt u bij Timstor in Arendonk, dichtbij Turnhout, kwalitatieve producten. Naast de traditionele kersttaferelen vindt u bij ons ook de laatste nieuwe trends zoals elfen, gnomes en allerlei soorten kerstdieren.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Ook in de zomer bent u van harte welkom in onze showroom waar u onze kerstcollectie 2024 en meer kunt bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Een verlicht rendier, dat koopt u hier

Verrijk uw assortiment met kwalitatieve stuks en bestel al uw gewenste kerstversiering online op onze website. Bij Timstor vindt u een gezonde mix van traditie en huidige trends, zoals een verlicht rendier. Creëer dit in uw eigen aanbod, zodat elke consument iets naar wens vindt in uw zaak. Zoekt u specifieke items om toe te voegen aan uw kerstdecoratie voor binnengebruik? Neem dan een kerstduik in ons aanbod voor binnenshuis. De gemiddelde consument kleedt hun interieur tot in de puntjes aan en dankzij onze ruime keuze biedt u hen de mogelijkheid om dit te doen.

Creëer sfeer met ons assortiment

Onze kerstgespecialiseerde groothandel verwelkomt u graag in onze showroom. Een verlicht rendier is onder meer één van de items die u kunt bezichtigen. We bieden u een kerstbeleving uit de duizend aan. Graag vragen we u vriendelijk om via ons contactformulier een afspraak te maken indien u onze ruime collectie van dichtbij wilt bekijken. Heeft u een vraag voor ons team? Stuur dan een e-mail naar info@timstor.com en we komen er zo spoedig mogelijk op terug! Uiteraard kunt u ons ook steeds telefonisch contacteren door te telefoneren naar +32 (0)14 67 34 61.