Timstor - import and export Christmas decorations

Een variatie aan kerstdecoratie voor binnen

Onze kerstdecoratie voor binnen neemt vele vormen aan. Bij Timstor uit Arendonk in de buurt van Turnhout beschikken we namelijk over een zeer ruim assortiment aan kerstitems in vele kleuren, groottes, materialen en stijlen. Ons doel is om kwalitatieve items aan te bieden aan een schappelijke prijs. Dankzij de brede waaier aan kerstgoederen die u bij onze groothandel terugvindt, zit er zeker iets tussen voor iedereen.

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op   Facebook, Instagram en LinkedIn  

Opening showroom

Vanaf 14 februari 2023 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2023 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Onze website

  Met veel plezier stellen wij u onze website voor die een overzicht geeft van ons gamma. Wenst u een bestelling te plaatsen dan kan u dit in de Timstor Shop doen.  Om een bestelling te kunnen plaatsen moet u een geregistreerde Timstor klant zijn. Bent u...

Christmasworld Frankfurt, Duitsland

3 - 7 februari 2023 Hall 4.1 - Stand E30

Festivity / Homi Milaan, Italië

26 - 29 januari 2023 Hall 14P - Stand E04 E08 H03 H07

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Carol Singers

Vul uw aanbod aan kerstdecoratie voor binnen aan met onze collectie

Al onze kerstartikelen vatten de knusheid van onze favoriete feestdag perfect samen. Geef uw klanten de mogelijkheid om de gezelligheid thuis binnen te brengen met onze kerstdecoratie. U vindt  onze feestelijke decoratie online, maar wat bieden we nu net aan voor binnenshuis gebruik?

  • Metalen decoratie
  • Kersstal en alle bijbehoren
  • Elfen
  • Notenkrakers

Kortom, alles wat u kunt bedenken in kerstthema maakt deel uit van ons aanbod. We hebben zelfs prachtige engelen als kerstdecoratie. Ze werden gecreëerd met oog voor detail en zijn beschikbaar in verschillende formaten en stijlen bij ons kerstdecoratiebedrijf.

Breng onze showroom een bezoek

Merkt u dat de meer traditionele decoratie zoals kerstmannen populair is? Bekijk ons uitgebreid aanbod van kerstmannen in verschillende kleuren, groottes en materialen. Werpt u graag eens een nauwere blik op de gehele collectie van Timstor? Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken, waar we u graag met raad en daad bijstaan over alle kerstgerelateerde zaken. Kunnen we reeds ergens mee helpen? Stuur een e-mail naar info@timstor.com en we helpen u met veel enthousiasme verder.