Timstor_logo christmas creations

Engelen kopen? Ons kerstteam biedt de nodige hulp

Onze collectie engelen is gemaakt met oog voor detail en we raden u aan om ze te kopen omdat ze uw winkelaanbod vervolledigen. Bij onze engelen beschikken we ook over verschillende groottes, stoffen en stijlen. Veel van de engelen hebben bewegende vleugels die voor een extra wowfactor zorgen. Kom langs bij Timstor uit Arendonk, dichtbij Turnhout, om uw favoriete engelen te bekijken!

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Vanaf 17 januari 2024 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2024 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Geniet van een brede selectie aan engelen die u bij onze groothandel kunt kopen

Engelen zijn maar een klein deel van het kerstgerief dat u bij Timstor kunt kopen. We bieden een gezonde mix aan van zowel traditionele kerstitems als huidige trends. Zo waren vroeger echte klassiekers, zoals kerstmannen, de bestverkochte stuks op de markt. Ze hebben nu echter veel meer concurrentie van onder andere elfen, notenkrakers en gnomen. Alsook zijn de materialen veranderd: onze metalen kerstdecoratie is een echte blikvanger en is populair bij kleurliefhebbers. Maar ook beschikken we over artikelen in hout, glas en polystone. U merkt het dus goed: wij bieden een ruime keuze aan.

Verkrijg toegang tot ons online winkelplatform door te registreren

Wilt u graag een bestelling plaatsen bij onze kerstgroothandel? Denk eraan dat enkel geregistreerde klanten de mogelijkheid hebben tot onze online winkel. Maak een account aan op onze website en dan kunt u beginnen met al uw gewenste items, zoals engelen, aan te kopen. Heeft u nog vragen voor onze kerstelfjes? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@timstor.com.