Timstor_logo christmas creations

Kerstmannen kopen in alle maten en kleuren

Kerstmannen kopen, is tijdens de feestdagen bijna een verplichting, toch? Bij Timstor in Arendonk, nabij Turnhout, zijn we toegewijd aan een gezonde balans te vinden tussen traditie en de huidige trends in de kerstwereld. Kerstmannen zijn echter een vaste waarde sinds we ons dit kunnen herinneren. Uiteraard beschikken we over een ruime selectie die u kunt kopen voor uw eigen zaak. Naast verscheidene groottes beschikken we ook over verschillende materialen en kleuren. Zo vindt iedereen iets naar wens!

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Vanaf 17 januari 2024 nodigen wij u graag weer uit in onze showroom, waar vanaf dan onze nieuwe kerstcollectie 2024 te zien zal zijn. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Kerstmannen kopen voor uw winkelaanbod is essentieel

Zet samen met Timstor de kerstdecoratie voor uw winkel op punt. We durven met zekerheid zeggen dat kerstmannen één van de populairste decoratiestuks zijn tijdens de feestdagen. Ze zijn dan ook alom gekend als het figuur dat Kerstmis symboliseert. Daarom kopen er elk jaar meer en meer mensen kerstmannen om deel uit te maken van hun kerstdecoratie. Bij Timstor beschikken we over metalen versiering, waaronder kerstmannen, en zelfs houten exemplaren. Koop uw favoriete stuks online bij onze kerstgespecialiseerde groothandel.

Stel al uw kerstvragen via e-mail

Naast kerstmannen, raden we u ook aan om de consument de mogelijkheid te bieden om kerstsokken te kopen. Een selectie van onze knusse sokken is bedrukt met kerstmannen, maar ook met een rendier of een sneeuwman. Naast het comfort dat ze uw klanten bieden, zijn het simpelweg kleine gelukjes. Bent u benieuwd naar onze volledige collectie of heeft u vragen voor ons kerstteam? Zet ze gerust op e-mail en stuur ze naar info@timstor.com en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug! Heeft u dringend een antwoord nodig? Aarzel dan niet om ons even op te bellen op het nummer +32 (0)14 67 34 61.