Timstor_logo christmas creations

Kerstsokken kopen

Kerstsokken, nog een item dat meer en meer consumenten kopen. Niet alleen als cadeau, maar ook om de gezelligheid van de feestdagen op een gepaste manier door te brengen. De kerstperiode is de tijd wanneer men zich knus en warm aankleedt. Door kerstsokken te kopen, brengt de consument de kerstsfeer vroegtijdig in huis. Bovendien brengen kerstsokken van Timstor met een kerstboom, rendier of kerstman een glimlach op ieder gezicht. Voeg ze toe aan uw kerstcollectie en ze vliegen ongetwijfeld de deur uit!

Tijdloze kersttrends

Kerstversiering inkopen B2B

Aanbod van 2000+ artikelen

Timstor Nieuws

Social media

Volg ons op  Facebook, Instagram en LinkedIn

Opening showroom

Ook in de zomer bent u van harte welkom in onze showroom waar u onze kerstcollectie 2024 en meer kunt bekijken. Wij werken uitsluitend op afspraak en vragen u vriendelijk hier vooraf een afspraak te maken.

Bij ons vindt u alles voor uw kerst decoratie

Dieren

Zoek de gezelligheid op door kerstsokken  te kopen

Niet alleen speelt u door kerstsokken te kopen helemaal in op de huidige trends, maar ook maakt het uw kerstassortiment weer dat tikje gezelliger. Bent u eerder op zoek naar ander kerstgerief? Kerstsokken zijn namelijk maar een klein onderdeel van ons assortiment. Wat is er zoal nog verkrijgbaar bij Timstor?

  • Houten kerstdecoratie
  • Metalen kerstversiering
  • Traditionele kerstdorpen
  • Sneeuwende artikelen

En zo kunnen we nog wel ever doorgaan… Naast kerstsokken kunt u duidelijk allerlei kerstitems kopen bij onze kerstgroothandel

Snuif de kerstsfeer op in onze showroom

Een type decoratie die ook steeds populairder wordt, is de kerstkrans. Men hangt deze zowel buiten als binnen. Bijvoorbeeld aan deuren of aan de schouw bij de openhaard. Toevallig is dit ook één van onze kerstspecialiteiten. Kom zeker eens langs in onze showroom in Arendonk, gelegen dichtbij Turnhout, en aanschouw onze volledige collectie in al zijn glorie. Zijn er nog vragen waar u een antwoord op zoekt? Aarzel niet om ons even op te bellen op het nummer +32 (0)14 673 461. Of stuur gerust een e-mail naar info@timstor.com en we helpen u met plezier verder!