Timstor - import and export Christmas decorations

Ons gamma

Traditional Christmas

Traditional Christmas

Een traditionele kerst vraagt om knusse stoffen, diepe kleuren, subtiele verlichting en rustieke materialen. Kom samen rondom de knusse haard, zet elegante notenkrakers op wacht en versier de boom met traditionele ornamenten. Decoratief klassiek speelgoed zorgt voor karakter in deze warme setting en donkere brons- en goudtinten besprenkelen het geheel met chique. Vergeet niet de onderkant van de boom in een warm deken te wikkelen.

Winter feelings

Winter feelings

Met kristalachtige acrylornamenten, ijsachtige versieringen voor de boom en verlichting zorgen deze artikelen in een handomdraai voor een winter-wonderlanddecor. Lichtgevende ijsberen en pinguïns brengen de noordpool in huis. Maak het mysterieus met geanimeerde sneeuwbollen en lichtgevende ornamenten.

Cosy experience

Cosy experience

Neutrale kleurenpaletten blijven een van de populairste kersttrends omdat ze in zoveel huizen goed bij het interieur passen. Zachte tinten van grijs, wit en beige geven de toon aan en fraai vormgegeven engelen, herten en kerstmannen met bontachtige details geven deze sfeer karakter. Zachtfonkelende lichtjes, kaarsen en feestelijke kransen geven deze decoraties een tijdloos gevoel.

 

Joyful decoration

Joyful decoration

Bij kerstkleuren denkt u meteen aan rood, groen en wit. Alles wat u nodig heeft om de werkplaats van de kerstman op te zetten – inclusief elfen! Het decor wordt gevormd door levensgrote stukken zoals de troon van de kerstman, zijn postbus en geanimeerde sneeuwlantaarns. Unieke stukken zoals bewegende reuzenraden, kersttreinen en -trucks. Gedetailleerde verzamelobjecten maken dit klassieke kleurenthema af. Maak deze stijl af met speelse sokken en kerstkussens!

Elegant pink

Elegant pink

Wie zegt dat een kerstdecor niet origineel kan zijn? Creëer de mooiste kerst met onze collectie in delicaat blozend roze van engelen, unieke ballerina’s en roze bomen, kransen en kerstballen. Met deze artikelen geeft u ieder kerstfeestje een vleugje glamour mee!